2,4-Dinitrochlorobenzene

Pedaran pondok:

2,4-Dinitrochlorobenzene (DNCB) mangrupikeun sanyawa organik kalayan rumus (O2N) 2C6H3Cl. Mangrupikeun padet konéng anu leyur dina pelarut organik. Mangrupikeun panengah penting pikeun produksi industri sanyawa séjén.


Detil Produk

Tanda Produk

Penampilan

Bulak konéng kana kristal coklat ngora, leyur dina étanol, leyur dina cai.

Barang

Indéks

Kelas unggulan

Kelas hiji

Kelas kapungkur

 

Titik kristalisasi, ° C

≥48.50

≥47.50

≥47,00

Kasucian,%

≥99,00

≥96,00

≥93,00

Bahan ngagolak rendah,%

≤0.20

≤1.00

≤1.00

isomer,%

≤1.00

≤3.00

≤6,00

Perkara titik didih anu luhur,%

-0.05

≤0.10

≤0.10

Beueus,%

≤0,50

Mangpaat

Pikeun pembuatan pewarna, péstisida sareng ubar panengah.

Starage

Kedah disimpen dina garing sareng dimanginkeun. Cegah cahaya panonpoé langsung sareng panas. Entong kontak sareng kulit.

Ngepak

Drum plastik, masing-masing 300kg bersih. Bungkus ngarobih tiasa nego.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK